4 april 2019

Natasha Schulte (Studio Spaak) Dagvoorzitter

Natasha Schulte wordt de dagvoorzitter van Creathon@Work. Natasha is actief als dagvoorzitter, trainer, regisseur, schrijfster en (mede) eigenaar van Studio Spaak. Zij studeerde aan de toneelschool ArtEZ in Arnhem voor drama docent en aan de AHK in Amsterdam voor regisseur. Daarna regisseerde zij diverse eigen producties en in opdracht voor festivals en theaters.

 

In 2015 zetten zij haar eigen stichting ‘Nieuw Leiden’ op (de voorloper van Studio Spaak) waarmee ze voorstellingen maakte voor speciale doelgroepen (voor scholieren over prestatiedruk, voor zorgverleners en mantelzorgers over medelijden en compassie en voor ziekenhuispersoneel over e-health en patiëntgerichte zorg).

 

Sinds 2017 is Nieuw Leiden omgedoopt tot Studio Spaak en maken zij komedie- programma’s die mensen flexibeler maken. Via shows, workshops, blogs en e-learning video’s brengt zij medewerkers van organisaties lachend tot zelfinzicht (waaronder ook mboRijnland), zodat ze loskomen uit de “Zo ben ik nu eenmaal” houding en de “Zo doen we dat hier nu eenmaal” cultuur.

 

Door alle groepen die ze in de afgelopen 5 jaar in beweging bracht, werd ze steeds vaker gevraagd, ook buiten studio Spaak, als dagvoorzitter/ gespreksleider. Wie weet heeft u haar eerder gezien in deze rol, bijvoorbeeld bij het Leids Amateurkunst Festival (LAF) dat zij als artistiek leider presenteerde.

 

Wil je niks missen? Meld je dan aan via deze link.

Je bent van harte welkom!